Anhydrietvloer schuren

 

Een anhydrietvloer schuren laat u uiteraard over aan de professionals van W.J. Hoep. Na het storten van een anhydrietvloer moet hij nog egaal worden gemaakt. Voor die tijd kan er geen vaste vloer geplaatst worden. Nadat de vloer geschuurd is zuigen we hem grondig en brengen we een primer aan.

 

Voor je het weet is de vloer klaar voor het plaatsen van een vaste vloer naar wens. Hierbij geniet je van deskundigheid, snelheid en focus.

 

Anhydriet schuren door een professional

  • Deskundigheid op het gebied van anhydrietvloeren
  • Persoonlijke aandacht en aanpak
  • Snelheid en focus
  • Alles op het gebied van vloeren in eigen hand
  • Service en contact

Graag storten, egaliseren en schuren wij de anhydrietvloer voor je. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan.

 

Preparen dekvloer voor egaal oppervlak

 

Graag prepareren wij de anhydriet dekvloer voor een egaal resultaat. De vloer moet geschuurd worden, omdat er na het storten een waterlaagje aan het specieoppervlak ontstaat. Kooldioxide uit de lucht kan vervolgens caciumcarbonaat worden.

 

Dit laagje dat ontstaat kun je zien als een dun huidje. Wil je een hechte vloerafwerking aanbrengen? Dan is het nodig om dit laagje te verwijderen middels anhydrietvloer schuren. Na de werkzaamheden geniet je van een egaal resultaat.

 

Vraag een offerte aan

 

Meer weten over een anhydriet gietvloer schuren, bijvoorbeeld over de prijs? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een aantrekkelijk voorstel.