Anhydriet gietvloer laten leggen

Een anhydriet gietvloer is de laatste tijd een veelgemaakte keus wat betreft ondervloeren. Het is een veelzijdige vloer die zowel voor jouw woning geschikt is als voor een kantoorpand. W.J. Hoep is gespecialiseerd in anhydriet vloeren. Met de korte droogtijd en een zeer hoge weerstand, is deze egale vloer een goede keus.

Kwalitatieve vloer, mooi glad en stootbestendig: de anhydrietvloer is een uitstekende keus voor zowel een zakelijk pand als de eigen woning.

Een duurzame vloer met een mooie afwerking | anhydriet gietvloer storten

Omdat de anhydrietdekvloeren in vrijwel elke ruimte geplaatst kunnen worden, dienen deze als ideale ondervloeren voor meerdere plekken in jouw woning. Door de unieke samenstelling, brengt deze vloer vele voordelen met zich mee; zo is deze vloer een makkelijke warmtegeleider bij vloerverwarming en zijn krassen of barsten ongezien. Kies je voor een anhydrietvloer van W.J. Hoep, dan kun je het volgende verwachten:

  • Een beloopbare vloer na 24-36 uur
  • Hoge weerstand bij belasting
  • Een vloer die als warmtegeleider dient bij vloerverwarming
  • Snelle en makkelijke afwerking
  • Deskundige medewerkers
  • Een persoonlijke aanpak voor het gewenste resultaat

Ben je enthousiast geworden door de voordelen van deze unieke dekvloer? Vraag dan hier een prijsindicatie of offerte aan en laat je gegevens achter. 

Hoe is een anhydrietvloer opgebouwd?

Een anhydriet gietvloer kent ook wel de naam kalkgebonden gietvloer. Deze gietdekvloer bestaat uit mortel. Deze mortel (zandcement) bestaat weer uit zand (betonzand), bindmiddel (anhydriet) en leidingwater. Doordat een anhydrietvloer mooi egaliseert en overal gelijk is, wordt een zeer stevige basis gecreëerd; deze stevigheid zorgt er tevens voor dat de vloer nauwelijks krimpt of scheurt.

Anhydriet gietdekvloeren zijn voor vrijwel alle ruimten geschikt. Het enige nadeel van deze vloer is dat deze niet geplaatst kan worden in ruimten waarin het erg vochtig is, zoals een badkamer. Desalniettemin is dit een prachtige binnenvloer die nog steeds erg veelzijdig is. Wil je deze vloer een mooie kleur geven? Anhydrietvloeren laten zich zeer gemakkelijk verven.

 

En snelle droogtijd met diverse diktes

Een anhydrietvloer wordt aangelegd in diverse diktes. Er wordt een maximale dikte geadviseerd van 80 mm; dit heeft te maken met de droogtijd van de vloer. Je kunt ervan uitgaan dat per week 1 cm vloer (in de dikte) volledig droog is. De vloer is echter al na 24 tot 36 uur beloopbaar. Een dekvloer plaatsen over deze anhydriet ondervloer geeft veel mogelijkheden; van hout tot laminaat, alles is mogelijk.

 

Een anhydrietvloer storten: wat nu

Ben je van plan om een anhydriet gietvloer te laten storten en wil je weten wat je kunt doen om je voor te bereiden? Raadpleeg dan onze pagina met de belangrijkste aandachtspunten.

Wanneer je van plan bent om een anhydriet gietvloer te laten storten, is het prettig om op voorhand een prijs in gedachte te hebben. Op onze website zie je een duidelijk overzicht van de kosten. Deze vind je hier.

 

Maak een afspraak voor jouw gepersonaliseerde vloer

 

Ben je ook gecharmeerd door de unieke anhydriet gietvloer? Neem voor meer informatie contact met ons op. Doordat wij alles in eigen hand hebben en niet afhankelijk zijn van externe partijen, houden wij korte communicatielijnen aan; wij bieden de nodige maatwerk om jouw wensen en ideeën op een ideale manier uit te voeren. Bel ons op 06 250 17 308 of mail naar wjhoep@quicknet.nl.