Anhydrietvloer met vloerverwarming laten aanbrengen

Anhydrietvloer en vloerverwarming zijn een goede combinatie. Deze wordt dan ook vaak gebruikt. Dit is een anhydriet dekvloer die direct op de constructievloer wordt aangebracht. Deze vloer storten wij van W.J. Hoep graag voor jou. Of je nou aannemer bent, architect, loodgieter, ontwerper of een particulier.

Hierbij geniet je van deskundigheid, ervaring, persoonlijke aandacht en aanpak.

 

Anhydrietvloer vloerverwarming | deskundigheid en ervaring

  • Deskundigheid en vele jaren ervaring in het vak
  • Persoonlijke aandacht en aanpak
  • Snelheid en focus
  • Alles in eigen hand
  • Service en contact

Heb je interesse in een vloer van anhydriet met vloerverwarming? Wij leveren deze betrouwbare en degelijke gietvloeren. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Vloer van anhydriet met vloerverwarming

Een vloer van anhydriet geleidt heel goed. Hierdoor is hij als ondervloer ideaal voor gebruik met vloerverwarming. Zowel op een noppenplaat, als op een tackerplaat. Daarnaast is de kans op scheuren en breuken kleiner dan wanneer u kiest voor een cementvloer met vloerverwarming.

Indien mogelijk sluiten we de vloerverwarming aan op de bestaande CV-installatie, zodat hij als hoofdverwarming dient.

Wij leveren betrouwbare en degelijke gietvloeren

 

Storten

Maar hoe gaat het storten in z’n werk? Allereerst worden de vloerverwarmingsbuizen op de constructievloer of op het isolatiemateriaal gelegd. Vervolgens storten we de anhydrietvloer daar overheen. Hierbij is het van belang om de volgende aandachtspunten niet uit het oog te verliezen.

 

Minimale dikte van 40 millimeter

Niet iedere dikte van een anhydrietvloer is ideaal in combinatie met vloerverwarming. Je kunt een anhydrietvloer laten storten vanaf een dikte van 40 mm. Dit is ideaal voor situaties waarin de vloer niet verder opgehoogd kan worden. De vloerverwarming maakt de vloer immers al wat dikker.

Hierdoor is de mogelijkheid tot een dunne dekvloer heel gunstig. Wat de exacte dikte moet zijn, is afhankelijk van de dikte en de toepassing. De totale dikte van de vloer is maximaal 80 mm.

Wij zorgen te allen tijde voor het mooiste en beste resultaat

 

Anhydrietvloer met vloerverwarming bestellen?

Ben je overtuigd en wil je een anhydrietvloer met vloerverwarming bestellen? Dat kan natuurlijk. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ook wanneer je vragen hebt, bijvoorbeeld over de prijs, kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.